ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Şair Nabi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

HEDEF YKS ve BİGEP kapsamında öğrencilerimize sınavlara yönelik olarak motivasyon çalışmaları yapıldı.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZLE YÖK ATLAS TERCİH DANIŞMANLIĞI FAALİYETİ İCRA EDİLDİ.

Nis

Eyyübiye ilçemize bağlı Şair Nabi İmam Hatip lisemiz bünyesinde örgün eğitimle birlikte kız ve erkek öğrencilere yönelik proje hafızlık ortaokulu açılacaktır. Şu anda 4. sınıfta olup önümüzdeki yıl 5. sınıfa geçecek öğrenciler okulumuza kayıt yaptırabilirler. Yıl kaybı yaşanmadan hem hafızlıklarını hem de eğitimlerini tamamlayabileceklerdir. Müracaatlar Eyyübiye devlet hastanesi yanında Ziraat kampüsü içerisinde bulunan Şair Nabi Anadolu İmam Hatip lisemize 30 Mayısa kadar yapılması gerekmektedir. Kayıtlar okula bizzat gelerek ya da aşağıdaki link üzerinden yapılmaktadır.

Nis

SİYER-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Nis

Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürlerimiz, Öğretmen ve Öğrencilerimizle okulumuzun bahçesinde iftar programı düzenledik.

Nis

Kütüphane haftası münasbetiyle okul bahçemizde kitap okuma etkinliği icra ettik.

Nis

Ramazan Ayı Boyunca Öğrencilerimizle Mukabele Okuduk.

RAMAZAN GELDİ HOŞGELDİ

SİYER-İ NEBİ  BİLGİ YARIŞMASI FİNALİ

SİYER-İ NEBİ 11. VE 12. SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI

SİYER-İ NEBİ 10.SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI

SİYER-İ NEBİ 9.SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASI

Mrt

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUL SEVGİSİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK YERLİ MALI ETKİNLİKLERİ İCRA EDİLDİ.

Mrt

HALI SAHAMIZ FAALİYETE BAŞLADI. EYYÜBİYE BELEDİYEMİZE BU GÜZEL SAHAYI OKULUMUZA KAZANDIRDIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni 11 ve 12 sınıf öğrencilerine stresle başa çıkma semineri vermiştir